O‘SMIRLIK DAVRIGA XOS PSIXOLOGIK HOLAT - AGRESSIVLIK MUAMMOSI - Qodirova, Malikaxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada o‘smirlik davri, o‘smirlik davrida bo‘ladigan biologik va psixologik o‘zgarishlar, o‘smirlar psixologik holatlarining o‘ziga xosligi va unda bo‘ladigan o‘zgarishlar xaqida ma’lumotlar berilgan. O‘smirlarda agressiyaning vujudga kelishi, sabablari va uni oldini olish masalalari keltirib o‘tilgan.