O’SMIRLIK DAVRI AVTONOMIYALARI VA PSIXOLOGIK QIYOFASIDA YOLG’IZLIK HISSI NAMOYON BO’LISHINING XUSUSIYATLARI - Abdduvalieva, Nilufar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada o’smirlik davrida kuzatiladigan o’smirlik avtonomiyasi holati, o’smirlik avtonomiyasining huquqiy avtonomiya, emotsional avtonomiya, makoniy avtonomiya kabi turlari haqida, o’smirlar psixologik qiyofasida yolg’izlik hissi namoyon bo’lishining xususiyatlari to’g’risida fikr-mulohazalar keltirilgan.