SUITSIDGA MOYILLIGI MAVJUD BO’LGAN O’SMIRLAR BILAN AMALGA OSHIRILADIGAN PSIXOPROFILAKTIK ISHLAR - Jumanova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada suitsidga moyilligi bo’lgan o’smirlar, ular bilan amalga oshiriladigan psixoprofilaktik ishlar haqida fikr-mulohazalar keltirilgan.