ОИЛАНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ТАСНИФИ ВА ВАЗИФАЛАРИ - Баратуллаева, Дилноза (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Мақолада оиланинг ижтимоий-психологик таснифи ва вазифалари ёритилиб, оила ҳам ижтимоий-психологик ҳамжамият - аъзолари никоҳ ёки қариндошлик, умумий ҳаёт ва ўзаро маънавий жавобгарлик билан боғланган кичик гуруҳ ва ижтимоий институт - турмуш ўртоқлар, ота-оналар ва болалар ўртасидаги муносабатларнинг тарихан ўзига хос тизимидир.