MAKTABDAN TASHQARI TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH TALABLARI - Usmonova, Munira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada maktab bitiruvchilarini kasbga yo‘naltirish, kasbga yo‘naltirish davlatimiz siyosatining ustivor vazifalaridan biri ekanligi, yoshlarning kasb tanlashga pedagogik-psixologik bilim, ko‘nikma, malakalar masalalari borasida so‘z yuritilgan.