SHAXS TOLERANTLIK XUSUSIYATININI SHAKLLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK ASOSLARI - O’risheva, Pokiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqola bugungi dolzarb muammolardan bo‘lib, shaxs tolerantlik xususiyatinini shakllantirishning ijtimoiy-psixologik asoslari o‘rganilgan. Psixologik treninglar asosida shaxs tolerantlik xususiyatinini shakllantirish va ulardagi kommunakativ bilimdonlikni oshirish masalalariga qaratilgan.