FARZAND TARBIYALASHDA OTA-ONALARNING ASOSIY XATOLARI - Alimova, Qunduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ota-onaning farzandiga berayotgan ta’lim tarbiyasidagi xatolari va shu bilan bir qatorda xatolarni tuzatish yo’llari haqida fikr mulohazalar keltirilgan