SAMARALI RAHBARLIKKA XOS XISLATLARNI BO’LAJAK RAHBAR KADRLARGA O’RGATISH VA SHAKLLANTIRISH - Аблякимова, Рефиде (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada asosan samarali rahbarlikka hos fazilatlar va rahbar ish faoliyatida hodimlar bilan qay tartibda ish olib borishi shuningdek rahbar qanday imidjga ega bo’lishi to’g’risida fikr muloxazalar keltirilgan.