ПУТИ ОСВОЕНИЯ ПАТРИОТИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ В НАРОДНОЙ ПЕДАГОГИКЕ ЧЕРЕЗ ФОЛЬКЛОР - Pardayeva, Komila (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада халқ педагогикаси манбаларидан ёшларда ватанпарварлик хислатларини таркиб топтиришда фойдаланиладиган усул ва воситалари ҳақида фикр юритилади