ЎСМИРЛАРДА АЛЕКСИТИМИЯ ФЕНОМЕНИ ПРОФИЛАКТИКАСИДА ОТА-ОНАНИНГ ЎРНИ - М, Мустафаева (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ушбу мақолада ўсмирларда алекситимия феномени, психологик мувозанат бузилиши профилактикасида ота-оналарнинг ўрни, ўсмирликнинг психологик хусусиятлари ҳақида маълумотлар келтирилган. Шунингдек, алекситимия ҳодисасининг ўзига хослига ва ўсмирлар психологи ҳолати, руҳий мувозанатига таъсири хусусида сўз боради.