AMALIYOTCHI PSIXOLOG KADRLARNI UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANISHINI TA’MINLASHNING O’ZGA XOS XUSUSIYATLARI - Salayeva, Navbahar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada amaliyotchi psixolog kadrlarning kasbiy rivojlanishini ta’minlashning o’ziga xos xususiyatlari ko`rib chiqilgan. Amaliyotchi psixologning kasbiy rivojlanishiga ta’sir qiluvchi asosiy usul,vosita va shakllar keltirib o`tilgan.