ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТДА ПОЗИТИВ ПСИХОЛОГИЯНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ. - Hamdamov, Haydarbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Бу мақолада психологик хизмат фаолиятининг асосий йўналишлари орасида позитив психологиянинг тутган ўрни, позитив психологиянинг шаклланиш тарихи, даражалари ҳамда соҳалари атрофлича таҳлил қилинган. Мақолада позитив психологиянинг психологик хушҳоллик билан ўзаро алоқадорлиги қиёсий таҳлил билан очиб берилган. Шунингдек, мақолада мавзунинг истиқболдаги тараққиёти бир қатор янги адабиётлар асосида очиб берилди.