TA’LIM SOHASIDA PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL ETISHNING TAMOYILLARI VA STRUKTURALARI - To’rayeva, Nigora (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Talabalarni ta’lim sohasida psixologik xizmatni tashkil etishning shart-sharoitlari bilan tanishtirish,talabalarni psixologik xizmatni tashkil etishda amal qilish lozim bo`lgan qoidalar bilan qurollantirish, bo`lajak psixologlarda kasbiy mahoratni tarbiyalash.