BO’LAJAK ZAMONAVIY TEXNOLOGIYA FANI O‘QITUVCHISINING KASBIY MAHORATINI RIVOJLANTIRISH - Xolmatov, Pardavoy (Физико-технологического образование, 2024)
Yurtimizning ertangi kuni bugun voyaga yetayotgan talim tarbiya olayotgan avlod taqdiri bilan uzviy bog‘liqdir. Respublikamiz ta’lim tizimini rivojlantirishga davlat siyosati darajasida e’tibor qaratilib yoshlarni jahon andozalariga mos sharoitlarda bilim olishini, jismoniy va ma’naviy jihatdan etuk insonlar bo‘lib ulg‘ayishini ta’minlash, qobiliyat hamda iqtidorini, intellektual salohiyatini yuzaga chiqarish borasida juda zarur ishlar amalga oshirildi.