TA’LIM TIZIMIDA MA’NAVIY BARKAMOL AVLODNI TARBIYALASHNING PEDAGOGIK MUAMMOLARI - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimida xar taraflama etuk avlodni tarbiyalashda pedagoglarimizning muommolarini oson va mukammal bartaraf etish yuzasidan fikir muloxozalar keltirilgan