OY TUTILISHI VA UNING SHARTLARI - Igamqulova, Zilola (Физико-технологического образование, 2023)
Oy tutilishi va uning shartlarini o’rganish va uning istiqbollari. Oy tutilishi va uning shartlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan