NATYURMORT KOMPOZITSIYASI ISHLASH METODIKASI - O'taboyev, Baxtiyor (Физико-технологического образование, 2023)
Rangtasvir mukammal qalamtasvirga asoslanadi. Ushbu maqolada shuning uchun rangtasvir jarayoniga o`tishdan oldin natyurmortning qalamtasvir kompozitsiyasini surat tekisligida tasvirlash xususiyatlariga qisqacha to`xtalib o`tamiz