QISQA MUDDATLI ETYUDLAR ISHLASH METODIKASI - Pardayev, Baxtiyor (Физико-технологического образование, 2023)
Yosh rassomlar dastlabki ta’lim bosqichida, odatda, chizayotgan narsani yuzaki, xuddi o`ziday ko`chirishga harakat qiladi. Ular diqqat bilan oldinma-ketin narsalarga tikilib qarashadi, so`ngra har bir mayda bo`laklarni va ularning rangini alohida-alohida bo`yashadi. Natijada tasvir maydalangan va bir butun ko`rinishda bo`lmaydi. Ushbu maqolada talabalarga etyudlarni ishlashga oid ko’rsatmalar berilgan