BO’LAJAK O’QITUVCHILAR VA O’QUVCHILAR IJODKORLIK QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH BOSQICHLARI - Jabborov, Abdug’ani (Физико-технологического образование, 2023)
Ijod – insonning yangi moddiy va ma’naviy ne’matlar yaratish faoliyati. Unda inson tafakkuri, xotirasi, tasavvuri, diqqati, irodasi faol ishtirok etadi, butun bilimi, tajribasi, iste’dodi namoyon bo‘ladi