ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ҲУНАРМАНДЧИЛИККА ОИД ТАЯНЧ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ДИДАКТИК МОДЕЛИ - Qodirov, Baxtiyor (Физико-технологического образование, 2022)
Мазкур мақола умумий ўрта таълим мактабларида технология фанини ўқитиш жараёнида ўқувчиларнинг ҳунармандчиликка оид таянч компетенцияларини электрон ахборот таълим муҳитида ривожлантиришнинг дидактик моделини ишлаб чиқишга бағишланган