TEKISLIKLARNING O′ZARO KESISHISH CHIZIQLARINI ANIQLASHNING NAZARIY HAMDA AMALIY BOSQICHLARI - Mirzayev, Elnur (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu ilmiy maqolada Chizma geometriya fanining tekisliklarning kesishish chiziqlarini aniqlash mavzusi chizmalarda bir nechta bosqichlarda keltirib o‘tildi. Ilmiy maqola yordamida talabalar chizmani o‘qish va tahlil qilish imkoniyatiga ega bo‘ladilar