TEXNOLOGIYA TA’LIMI BO‘YICHA HUNARMANDCHILIK SOHALARINI MILLIYLIK ASOSIDA AMALIY O’RGATISH ASOSLARI - Murtazayev, Meli; Doniyorova, Shahnoza (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada texnologiya fani bo‘yicha hunarmandchilik sohalarini milliylik asosida amaliy o’rgatishga oid metodik tavsiyalar keltirilgan