ЁШЛАРНИ ИНТЕРНЕТДАН ФОЙДАЛАНИШ МАДАНИЯТИНИ ОШИРИШ - Sovurova, Shahrizoda; Sovurov, Mustafo (Физико-технологического образование, 2021)
Бугунги кунда ёшларни интернет тармоқларидан фойдаланиш маданиятини ошириш давр талаби