TEXNOLOGIYA MASHG’ULOTLARIDA O’QUVCHILARDA QADIMIY ME’MORCHILIK YODGORLIKLARI TO’G’RISIDA BILIMLARINI SHAKLLANTIRISH - Abdullayeva, Komila; Astanova, Mohira; Аbdusalomova , Zebiniso (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada talabalarda O’zbekiston yodgorliklari va tarixiy, madaniy obidalar bilan milliy madaniyatimizni o’rgatish orqali milliy mafkurani singdirish, yuksak ma’naviyat va marifat bilan faxrlanish tuyg’sini mustahkamlash masalalari yoritilgan