КЎП ФУНКЦИЯЛИ ТОКНИ КУЧЛАНИШГА ЎЗГАРТКИЧЛАРНИНГ ИШОНЧЛИЛИК КЎРСАТКИЧЛАРИ ВА ИШ ҚОБИЛИЯТИ ЭҲТИМОЛЛИГИНИ ТАДҚИҚ ЭТИШ - Qurbonov, Anvar; Qurbonov, Abror (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада реактив қувват манбаларининг уч фазали электр тармоқларининг ясси улчов чулғам асосида қурилган электромагнит ток ўзгарткичларининг статик ва динамик таснифларини аналитик тадқиқ этиш натижалари келтирилган