TURLI SHAKL YUZALARIGA NAQSH KOMPOZITSIYALARINI CHIZISH - Boymirzayeva, Oykaram (Физико-технологического образование, 2025)
Ushbu maqolada turli shakl ichida naqsh kompozitsiyasini chizishda qo‘llaniladigan yordamchi chiziqlar va chiziladigan naqsh elementlari haqida fikr yuritilgan