KREATIV TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB FIZIKA DARSLARINI TASHKILETISH - Toshpo'latova, Dildora (Физико-технологического образование, 2025)
Ushbu maqolada fizika fanidan o’quvchilar tomonidan o’zlashtirilishi murakkab bo’lgan mavzularni o’tishdagi interfaol metodlarni qo’llash texnologiyasi bayon etilgan