O‘QUVCHILARNING ESTETIK MADANIYAT VA IJODKORLIK KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Atakulova, Surayyo (Физико-технологического образование, 2025)
Mamlakatimiz kelajagi ko‘p jihatdan ta’lim-tarbiya sohasidagi innovatsion o‘zgarishlar, uni zamonamizning yangi ilg‘or talablariga javob beradigan darajaga ko‘tarishga yo‘naltirilgan ishlarning qay darajada olib borilishiga bog‘liq bo‘ladi. Mamlakatimizning dunyo hamjamiyatiga integratsiyalashuvi,fan-texnika va texnologiyalarning rivojlanishi yosh avlodning o‘zgaruvchan dunyoda raqobatbardosh bo‘lishi yoshlarimizdan fanlarni mukammal egallashni taqozo etadi. Bu esa mamlakatimiz ta’lim tizimiga texnologiya fanini o‘qitishning xalqaro standartlarni joriy etish orqali ta’minlanadi.