“KEYS-STADI” METODI ASOSIDA AMALIY MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL ETISH TEXNOLOGIYASI - Xolmatov, Pardavoy (Физико-технологического образование, 2025)
Mamlakatimizning ertangi kuni bugun voyaga yetayotgan avlod taqdiri bilan uzviy bog‘liqdir. Ta’lim tizimini rivojlantirishga davlat siyosati darajasida e’tibor qaratilib yoshlarni jahon andozalariga mos sharoitlarda bilim olishini, jismoniy va ma’naviy jihatdan etuk insonlar bo‘lib ulg‘ayishini ta’minlash, qobiliyat hamda iqtidorini, intellektual salohiyatini yuzaga chiqarish borasida keng ko‘lamli ishlar amalga oshirildi.Shu nuqtai nazardan texnologiya darslarida ta‘lim texnologiyalaridan foydalanish dolzarb masalalardan biridir.Bu ta‘lim texnologiyalari dars samaradorligini oshirishga yordam beradi