TABIIY BILIMLARNING TALABALAR ILMIY DUNYOQARASHINI SHAKLLANTIRISHDAGI O‘RNI - Tugalov, Farxod (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada fizik tadqiqot metodlarining xususiyatlarini o‘rganish orqali talabalarda ilmiy dunyoqarashning shakllanishi masalalari tadqiq qilingan. Olamning fizikaviy manzarasi mikro, makro va megaolam jarayonlari orqali tushintirilgan.