Sog’lom turmush tarziga sportning ahamiyati hamda o„rni qanchalik muhimligini ta‟sir etuvchi omillari.: Sog’lom turmush tarziga sportning ahamiyati hamda o„rni qanchalik muhimligini ta‟sir etuvchi omillari. - nomozov, abdurashid (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada yosh avlodni tarbiyalashda sportning ahamiyati hamda o‘rni qanchalik muhimligini ta’kidlab o‘tilgan