FIZIKANI O‘QITISHDA KASBIY KOMPETENTLIK XUSUSIYATLARI - Zokkirova, Visola (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada kasbiy kompetentlikni rivojlantirish muommolari va fizikani o‘qitish jarayonida kasbiy kompetentlikni shakllantirishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan