TASVIRIY SAN’AT MAKTABLARDA O‘QUVCHILARGA DARS MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL ETISHDA INNOVATSION USULLARDAN FOYDALANISH - Boymirzayeva, Oykaram (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada san’at maktablarida tasviriy san’at darslarida innovatsion usullardan foydalanish orqali o’quvchilarning qobiliyatlarini yanada rivojlantirish masalalari yoritilgan