ЎҚИТУВЧИНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Haydarov, Ramazon (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу мақолада технологик таълими ўкитувчиларини олий таълим муассасасида тайёрлаш давридан талаб қилинадиган касбий компетентлик даражасини таъминлашга қаратилган