3.25 А GeV/с impulsli 16Ор-to’qnashuvlarida kislorod yadrosi parchalanish kanallarida A ≤ 7 massa sonli fragmеntlar chiqish kеsimi - Qurbonov, Anvar; Olimov, Qosim (Физико-технологического образование, 2022)
3,25 А GeV/c impulsli 16Op-to’qnashuvlarda 6 va 7-nuklonli sistemalar hosil bo’lgan kanallari chiqish kesimini tahlil qilish natijalari keltirilgan. Eksperimental ma’lumotlar kaskad-parchalanish bug’lanish modelining bashoratlari bilan taqqoslandi