O’RTA UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA TASVIRIY SAN’AT FANINI O’QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILLARI - Soliev, Jo’ramurod; Umirova, Nilufar (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada natyurmort janrida o’quvchilarning tushunchasini singdirish va ularning dunyoqarashini rivojlantirish masalalari haqida so’z yuritiladi. O’quvchilarga natyurmort ishlash mashg’ulotlari nazariy bilimlarga ega bo’lishi borasida amaliy maslahatlar beriladi.