TEXNOLOGIK TAʼLIM O’QUV JARAYONLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Orishev, Jamshid; Inoyatova, Nafosat (Физико-технологического образование, 2021)
Bugungi kunda hech bir sohani axborot texnologiyalarisiz, kompyuterlarsiz, dasturlashtirilgan tizimlarsiz tasavvur etib bo’lmaydi. Xususan, ta’lim soxasida raqamli texnologiyalarning o’rni alohida. Maqolada texnologik ta’lim yo’nalishida o’quv jarayonlarini tashkil etishdagi raqamli texnologiyalarning imkoniyatlari va ahamiyati xususida fikr-mulohazalar bayon etiladi.