O‘QUVCHILAR IJODKORLIK QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI - Xolmatova, Durdona (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada o‘quvchilarda ijodkorlik qobiliyatlarini axborot texnologiyalaridan foydalanib takomillashtirishning asosiy belgi va sifatlari bayon qilinadi.