TASVIRIY SAN’AT SHAKLLANISHIDA QADIMGI YEVROPA VA SHARQ - Rahmatova, Shahlo (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada tasviriy san’atning shakllanish tarixi, bu borada qadimgi Yevropa va Sharq mamlakatlarining o’ziga xos ijodiy jarayonlari haqida fikr mulohazalar bayon etilgan