GEOMETRIK SHAKLLARDAN KUB TASVIRINI TASVIRLASH - Xudoyberdiyev, Pardaboy (Физико-технологического образование, 2025)
Maqola Oliy o‘quv yurtlari 60110500-Tasviriy san’at va muxandislik grafikasi bakalavriyat ta’lim yo‘nalishi 1-bosqich talabalari uchun mo‘ljallangan bo‘lib, unda qalamtasvir o‘quv predmetining 1-semestrlari uchun rejalashtirilgan amaliy mashg‘ulot mavzusi bo‘yicha to‘liq ko‘rsatmalar ishlab chiqilgan. O‘rta umumta’lim maktablari hamda san’atga ixtisoslashgan maxsus maktablarining tasviriy san’at o‘qituvchilari ham foydalanishlari mumkin