O‘QUVCHILARINI KASB-HUNARGA QIZIQTIRISHDA NEYROPEDAGOGIK XUSUSIYATLARINI E’TIBORGA OLISHNING AHAMIYATI - Xolmatov, Pardavoy (Физико-технологического образование, 2025)
Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirishda neyropedagogik xususiyatlarning ahamiyati va uni takomillashtirishga oid mulohazalar keltirilgan.