O‘QUV JARAYONLARINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL ETISHDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR - Saidova, Zahro; Umarova, V (Журнал математики и информатики, 2022)
Zamonaviy maktabda o‘quv jarayonini axborotlashtirishga muhim ahamiyat beriladi. Ushbu jarayon kelajakdagi "dvigatel" bo‘lib, u mamlakatdagi ta’lim sifatini, uning texnik salohiyatini belgilaydi. Uning muvaffaqiyati bevosita dolzarb ilmiy va texnik muammolarni bartaraf etishga qodir bo‘lgan va iqtisodiyotni rivojlanishini raqamli kelajak muammolariga javob beradigan yuqori darajaga ko‘taradigan yuqori malakali mutaxassislarga bog‘liq.