TA’LIM JARAYONIDA "FLIPPED CLASSROOM" TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Saidova, Zahro (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida talaba.tdpu.uz platformasiga asoslangan "flipped classroom" texnologiyasidan foydalanish imkoniyatini haqida fikr yuritiladi.