SMART-АУДИТОРИЯНИНГ ТЕХНОЛОГИК ИНТЕГРАЦИЯ МОДЕЛИ - Begbo'tayev, Azam (Журнал математики и информатики, 2022)
Фан-техниканинг жадал суръатлар билан тараққиётини, рақамли иқтисодиётнинг ижтимоий ҳаётга таъсирини эътиборга олган ҳолда олий таълимда ўқитишнинг замонавий дидактик воситаларини кенг жорий этиш ва уларнинг самарадорлигини янада ошириш долзарблигини кўрсатмоқда. Шунингдек, олий таълимда талабаларда касбий билим ва компетенцияларни шакллантириш учун SMART-таълим компонентларидан фойдаланиб дарсларнинг янгича усулларни тадбиқ этишни тақозо этмоқда.