INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLIGIYALARINI O’QITISHNING INTEGRALLASHGAN METODIKASI - Yusupov, rabbim; Botirov , D; Majidov , J (Журнал математики и информатики, 2021)
Mamlakatimizda ta’lim-tarbiya samaradorligini rivojlangan xorijiy davlatlar qatorida zamon talablari darajasida muntazam oshirib borish, yuksak ma’naviyatli va bilimli, yetuk, barkamol, jismonan sog’lom shaxsni ta’lim-tarbiya asosida voyaga yetkazish uchun yuksak pedagogik mahoratga ega bo’lgan o’qituvchilarni tayyorlah, ularning inteliktual, kasbiy, ma’naviy-axloqiy sifatlarini uyg’unlikda rivojlantirishni amalga oshirish uchun keng ko’lamli islohatlar amalga oshirilmoqda.