UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH - Raximov, O’ (Журнал математики и информатики, 2024)
Raqamli texnologiyalar umumiy o‘rta ta’lim maktablarida talim jarayonini yangilash, o‘quvchilarning o‘zlashtirilgan o‘qish yo‘nalishlarini yaratish va ularni ma’lumotlar texnologiyalarini samarali ishlatish bilan tanishtirishda katta rolni o‘ynaydi. Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida raqamli texnologiyalarini joriy etishning muhimligi, holati va tahlili haqida qisqacha ma’lumotlar taqdim etilgan.