MANTIQ ELEMENTLARI VA ULARNING QO’LLANILISHIGA DOIR BA’ZI MULOXAZALAR - Bozorov, G’iyos; Begbo’taev, A; Raxmatov, A (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya:Mazkur maqolada matematika fanining muhim bo’limlaridan-matematik mantiq fanining asosiy tushunchasi bo’lgan mulohazalar (rost yoki yolgon qiymat qabul qiluvchi darak gaplar) va ular ustida amallarga doir ma’lumotlar, ularning boshqa fanlarda qo’llanilishi, mantiqiy formulalar va qonunlarning tildagi talqinlari xaqida fikrlar berilgan.