ЮҚОРИ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИ ТАРБИЯЛАШДА ВИРТУАЛ СТЕНДЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ МАСАЛАЛАРИ - Norqulova, Soraxon (Мир исследований, 2021)
Ушбу мақолада юқори синф ўқувчиларини жахолатга қарши маърифат руҳида тарбиялашда вертуал стентлардан фойдаланишнинг илмий-методик асослари баён қилинади.