ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИНИ БОШҚАРИШДА РАҲБАРНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ - Jumanov, Farrux (Мир исследований, 2021)
Ушбу мақолада таълим муассасасини бошқаришда раҳбарнинг эътиборга олинадиган хусусиятлари тўғрисида фикрлар билдирилган.