СТИЛИСТИК ФИГУРАЛАРНИНГ БАДИИЙ НУТҚ ШАКЛАНИШИДАГИ ЎРНИ ҲАҚИДА - Sultonova, Vazira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ҳар бир бадиий асар ўзига хос томонлари билан бошқасидан фарқ қилади. Бу фарқ асарнинг барча компонентлари, жумладан, асар тили, бадиий нутққа ҳам тааллуқлидир.